http://www.divainbucatarie.ro/chec-cu-dovleac-nuci-si-stafide/
Ingrediente:
- 6 oua
- 1 cana piure de dovleac fiert (in abur).. sau mai mult
- 2 cani de faina ( mai bun cu 1 cana făină si 1 cana faina din fulgi de ovaz)
- 3/4 cani zahar
- 100 ml ulei
- 1 lingurita praf copt
- scortisoara, nucsoara, vanilie
- 1 cana de nuci tocate grosolan
- 1 cana de stafide si merisoare ( sau alte fructe uscate)
- 2 cani de faina ( mai bun cu 1 cana făină si 1 cana faina din fulgi de ovaz)
- 3/4 cani zahar
- 100 ml ulei
- 1 lingurita praf copt
- scortisoara, nucsoara, vanilie
- 1 cana de nuci tocate grosolan
- 1 cana de stafide si merisoare ( sau alte fructe uscate)
Preparare:
1. Se mixeaza galbenusurile cu o parte din zahar, uleiul, dovleacul si condimentele
2. Se adauga faina si praful de copt.
3 ad fructele
4. Ad faina
5. Ad albușurile bătute spuma cu zaharul ramas
6. Se da la cuptor intr-o forma de chec sau tort.
2. Se adauga faina si praful de copt.
3 ad fructele
4. Ad faina
5. Ad albușurile bătute spuma cu zaharul ramas
6. Se da la cuptor intr-o forma de chec sau tort.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu