8 aug. 2017

(Hai-Hui) Plimbare pe ploaie la mare



Am reusit sa prindem o duminica libera... ne-am trezit la 5 si am pornit spre mare.

Am preferat sa ne oprim la plaja Tuzla. Foarte fain, aproape pustiu, cateva corturi si rulote,  apa foarte albastra.










 O mica padure (jungla de-a dreptul.... unde am gasit corcoduse numai bune), o coborare abrupta pana la plaja, plaja destul de ingusta, dar ok.
 Cum nu era vreme de plaja ne-am plimbat pana aproape la epava de la Costinesti, pe langa mare. Am fi mers pana acolo, dar se strangeau nori negri si am preferat sa ne intoarcem la masina tinand cont ca rucsacul nu avea husa impermeabila.

Am hotarat ca nu are rost sa mai stam acolo daca tot nu e vreme de plaja si am pornit spre 2 Mai, unde nu am mai fost de cativa ani.


 E la fel. Destul de aglomerat, multe corturi, aceeasi terasa (renovata - preferam cum arata inainte) cu acelasi meniu. Am mancat la terasa salata de icre si cate-o ciorba.
 Apa avea o culoare superba ...Ne-am intins pe izoprene "la plaja", sub nori, am citit, dar am adormit. A fost un somn scurt pentru ca ne-au trezit picaturile de ploaie.














Am plecat in Vama sa mancam la Cherhana. Bun pestele... :)










Ca sa evitam aglomeratia am plecat spre Adamclisi si am intrat pe autostrada inainte de Cernavoda - surpriza... era f aglomerat si am stat mult pe loc pt ca multi nu sunt in stare sa isi plateasca taxa de pod prin sms sau la benzinarii, prefera sa stea la cozi si sa ne tina si pe restul.

Niciun comentariu: