25 feb. 2013

Porc cu legume in stil chinezesc


Ingrediente:

  • 400 g porc, taiat feliute

  • 3 linguri ulei de masline

  • 3linguri sos de soia

  • 3-4 catei usturoi, taiat fin

  • ardei iute taiat marunt (optional)

  • 2-3 morcovi

  • 1 pastarnac

  • 1 patrunjel

  • 1 ceapa

  • 1-2 ardei rosii

  • 5-6 ciuperci

  • 1 dovlecel mic

  • sare, piper


Preparare:

- taie toate legumele julienne (legumele sunt optionale, poti scoate din ele sau adauga altele, dar foloseste cel putin 3 ca sa fie buna mancarea)
- incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare si prajeste putin porkul pana e aproape gatit.
- adauga usturoi (si ardei iute)
- dupa doua minute adauga sosul de soia, amesteca
- adauga legumele si amesteca pana cand sunt gata - nu trebuie sa fie fierte ci doar moi
- adauga sare, piper, dupa gust

Serveste simplu sau cu orez.

Niciun comentariu: