Ingrediente:
- 250 g faina (50g faina integrala, 100g faina de migdale, 100g faina 650) + 3-4 linguri faina
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1/2 lingurita ghimbir (praf sau ras)
- 1 1/2 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita nucsoara- vanilie, zahar vanilat (optional: cardamon, cuisoare)
- 100g unt
- 2 oua
- 4 linguri miere
Preparare:
Se topeste untul. Cand e doar cald se adauga mierea si apoi ouale.
Separat se amesteca 250g faina si restul ingredientelor. Se toarnă untul topit peste faina si se framanta un aluat. Se adauga cateva linguri de faina pana cand nu se mai lipeste de maini.
Se intinde o foaie (mai putin de jumatate de cm grosime), se taie forme, se dau la cuptor 10 min la 190 grade.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu