20 iun. 2018

(CARTI pentru copii ) Seria CE SI CUM Junior de la RAO (+3 ani)


CE SI CUM Junior  e o serie de 4 enciclopedii pentru copii mici. Teoretic sunt bune pentru copii de peste 6 ani, dar au fost perfecte si inainte (de pe la 2 ani jumate), doar ca le-am citit noi din ele.

Foarte fain ilustrate, cu coperti tari si pagini cartonate (numai bune pentru copii mici), cu multe clapete de ridicat (au fost foarte atractive pt copii), cu texte usoare, cu un fel de povesti despre: cum se construieste o casa (familia Ionescu vrea sa isi faca o casa, asa ca merge la arhitect sa faca proiectul, pe urma cum se sapa fundatia, baga tevile, ridica zidurile etc), cum se face o sosea, cum se produce laptele, ce se face la ferma in functie de anotimpuri, cum erau cetatile, ce sunt turnirurile, de ce purtau armura, cum ajung oasele de dinozaur in muzee, de ce au disparut dinozarurii, dinozarui erbivori, dinozauri carnivori etc). 

Pe Santier
La Ferma
Cetati si Cavaleri
Dinozaurii

https://www.raobooks.com/category/nonfictiune-copii/enciclopedii/ce-si-cum-junior/

Am descoperit si seria CE SI CUM, dar sunt mai complicate, fara clapete, probabil merg mai degraba pentru copii de scoala. Eu inca nu le-am luat, dar cand vor incepe sa faca la scoala istorie, geografie si alte chestii o sa ma gandesc sa iau aceste enciclopedii. 

Evul Mediu, China Antica, Piramide, Mumii, Munti Minerale si Roci, Europa, Orase disparute, Grecia Antica, Samuraii, Comori pierdute si regasite,  etc

https://www.raobooks.com/product/set-ce-si-cum/   

Niciun comentariu: