21 iun. 2018

(HAI-HUI cu copiii) Weekend ploios la Predelut, mai 2018



Ne-am hotarat sa dam o fuga la munte pentru weekend. Am mai convins un cuplu cu copii (sub 3 ani amandoi.)
Am cautat cazare pe Valea Doftanei si Breaza, ca sunt mai aproape si am vrut sa evitam aglomeratia de pe DN1. Dar nimic liber si la pret decent.






Pana la urma am gasit o pensiune cu 4 camere in Predelut (langa Bran). S-a nimerit tocmai in weekendul cand in Bran era maraton si chiar m-a surprins ca am gasit ceva liber.  Pana si DN1 a fost mai liber decat ma asteptam sa fie vineri seara.

Pensiunea super ok, curte mare cu iarba, leagan, gratar.










Ne-a cam plouat toata ziua. Dar tot am iesit la plimbare sambata dimineata, echipati de ploaie. Din pacate plimbarea am facut-o mai mult pe sosea, sperand sa gasim un drum spre deal - dar toate se opreau in curtea oamenilor sau pensiunilor. Dupa ce ne-am intors copiii au stat in curte echipati cu salopete si geci de ploaie si cizme si s-au jucat cu jucariile de nisip, au sapat o groapa in noroi, transportau noroi cu basculanta, excavatorul etc, si-au aruncat noroi pe ei si la final erau cu noroi din cap pana in picioare.








Dupa amiaza am mai facut o plimbare - de data asta am aflat de la proprietar pe unde sa mergem ca sa ajungem pe deal. Am mers pe un drum printre pensiuni, gradini pline de margarete, fragute pe marginea drumului, priveliste spre Castelul Bran.


Duminica am impachetat si am pornit. Ne-am oprit la castelul Bran sa cumparam kurtos si am plecat spre Cabana Poiana Secuilor ca sa mancam. Foarte fain aici. Priveliste faina la munti, mancarea ok si portii uriase.








Niciun comentariu: